Uzaktan Öğretim Bütünleme Sınavları

07/06/2018 11:57:41 - 07/06/2018 11:58:05 - 309 Okunma

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Bütünleme Sınavları 09 Haziran 2018 (Cumartesi) tarihinde saat 14:00' de toplamda 1 oturum şeklinde yapılacaktır.

Sınav Yeri: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

Oturumun saat ve ders bilgileri ekli dosyalarda program bazlı olarak yer almaktadır.

Ekler:

Önemli Hatırlatmalar:

• Final sınavlarında başarısız olan veya mazeretleri nedeniyle final sınavına giremeyen öğrenciler ilgili derslerin bütünleme sınavlarına girebileceklerdir.
  • Bir dersten başarılı sayılabilmek için o dersin yarıyıl sonu başarı ortalamasının en az 65 (CC) olması gerekir.
  • Sınav salonuna sınav saatinden en geç 15 dakika sonra gelen adaylar sınava alınacak olup daha sonra gelen öğrenciler hangi sebeple olursa olsun sınava alınmayacaklardır.
  • Sınav süresi boyunca Cep Telefonlarının “KAPALI” konumda tutulması gerekmektedir.

sbe