Tezsiz Yüksek Lisans Dönem Projesi Teslimleri

11/12/2018 14:37:25 - 21/12/2018 14:37:25 - 27041 Okunma

Tezsiz yüksek lisans programı öğrencilerinin Dönem Proje sunumu ve Dönem Proje teslimi işlemleri 21 Aralık 2018 - 18 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. .

Dönem Proje teslim süreciyle ilgili iş ve işlemler aşağıda sunulmuştur.

İlgililere duyurulur.

Öğrenci ve Danışmanlarının Yapması Gereken İşlemler:

1- Danışman tarafından imzalanan "SBE-ABD-7- SINAV TARİHİ TEBLİĞ FORMUenstitüye teslim edilir.

2- Öğrenciler, Dönem Projelerini, Proje Danışmanının belirlediği gün, yer ve saatte öğretim elemanlarına, alanın uzmanlarına ve lisansüstü öğrencilere açık bir şekilde dönem projesi sunumunu gerçekleştirir.

3- Dönem Projesi Danışman tarafından başarılı ve/veya başarısız şeklinde değerlendirilerek  "SBE-PA-3- TEZSİZ DÖNEM PROJESİ DEĞERLENDİRME FORMUSBE-PA-4- TEZSİZ DÖNEM PROJESİ TESLİM FORMU,SBE-GNL-5- İLİŞİK KESME BELGESİ" ile 1adet spiral ciltli ve 1 adet CD dönem projesini öğrenci tarafından enstitüye teslim edilir..

TEZSİZ PROJE TESLİMİ