Uzaktan Öğretim Bütünleme Sınavları

15/01/2019 17:40:06 - 15/01/2019 17:40:06 - 29297 Okunma

2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Bütünleme Sınavları 19 Ocak 2019 (Cumartesi) tarihinde saat 14:00' de toplamda 1 oturum şeklinde yapılacaktır.

Sınav Yeri: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

Oturum Bilgileri:

İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans

Turizm İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans

Önemli Hatırlatmalar:

• Ara Sınav, Ödev vb. en az birini yerine getiren, final sınavlarına girmeyen veya final sınavlarında başarısız olan öğrenciler bütünleme sınavlarına girebileceklerdir.
  • Sınav salonuna sınav saatinden en geç 15 dakika sonra gelen adaylar sınava alınacak olup daha sonra gelen öğrenciler hangi sebeple olursa olsun sınava alınmayacaklardır.
  • Sınav süresi boyunca Cep Telefonlarının “KAPALI” konumda tutulması gerekmektedir.

sbe bütünleme uzaktan öğretim