Tezsiz Yüksek Lisans Programları Yedek Kayıt İşlemleri

18/01/2019 18:28:27 - 18/01/2019 18:28:27 - 30607 Okunma

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü kesin kayıt işlemleri kapsamında, Enstitümüz İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na başvuru yapan yedek listedeki tüm adaylar kesin kayıt hakkı kazanmıştır.

Yedek listedeki adayların kesin kayıt işlemleri 21-23 Ocak 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

İlgililere duyurulur.

Önemli Hatırlatmalar:

• Adaylar Öğrenim Ücretlerini, enstitümüz öğrenci işleri bürosuna geldikten sonra kendilerine verilecek olan öğrenci numaralarıyla birlikte Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ve/veya ATM’lerinden ödeyeceklerdir.
  • Dönem Öğrenim Ücreti 1.750,00 TL dir.
  • Kayıt işlemleri enstitümüz öğrenci işleri biriminde yapılmaktadır.
  • Adres: Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) Kırklareli/Merkez

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Lisansüstü Ön Kayıt Formu (enstitüde verilecektir),
  2. Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (aslı ve 1 adet fotokopisi),
  3. Transkript Belgesi (aslı ve 1 adet fotokopisi),
  4. T.C. Kimlik Kartı (aslı ve 1 adet fotokopisi) ,
  5. 5 adet vesikalık fotoğraf,
  6. Askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı).
sbe tezsiz yl yedek kayıt