2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme-Ders Kayıt İşlemleri Ve Ders Programları

25/01/2019 17:58:06 - 28/01/2019 17:58:06 - 32058 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt İşlemlerine ilişkin kılavuzumuz ve ders programları aşağıda sunulmuştur. Ders kayıt ve kayıt yenileme işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için sbe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacak olup;

İlgilerinize şimdiden teşekkür eder, bahar yarıyılında başarılar dileriz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

Ek:

Ders Programları:

ÖNEMLİ NOT:

2016 yılı ve öncesi enstitümüz tezli yüksek lisans programlarına kayıt yaptırmış ve tez aşamasında olan öğrencilerimizin Yükseköğretim Kurulu Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Senatosunun kararı gereği; 19 Temmuz 2019 tarihine kadar tez savunma sınavlarına girmiş ve başarılı olmaları gerekmektedir. Ders Kaydı ve Kayıt Yenileme işlemini yapmayan, anılan tarihe kadar tez savunma sınavına girmeyen veya tez savunma sınavında başarısız olanların ilgili programlardan ilişikleri kesilecektir.

sbe 18-19 Bahar ders seçme