2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Yerleştirme Sonuçları Ve Kesin Kayıt İşlemleri

10/07/2019 18:14:23 - 18/07/2019 18:15:13 - 37964 Okunma

2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz lisansüstü programlarına başvuruda bulunmuş adayların yazılı ve mülakat sınav sonuçları aşağıdaki listelerde açıklanmıştır. Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar 16.07.2019–19.07.2019 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen gerekli evrakla birlikte enstitümüz öğrenci işleri biriminde kesin kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Kesin Kayıt İşlemleri: Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi B/Blok Otogar Karşısı KIRKLARELİ/MERKEZ (Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri Biriminde Yapılacaktır.)

Önemli Notlar:

1- Kamu Hukuku (İÖ) Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kesin Kayıt İşlemleri 16.07.2019–23.07.2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

2- Kesin kayıt işlemleri şahsen veya noterden vekâletname verilen kişi aracılığı ile enstitü öğrenci işlerinde biriminde yapılacaktır. Posta yolu ile kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

3- Kesin kayıt sırasında; öğrencilerin istenilen belgelerin asıllarını (Belgelerin asılları yoksa noter onaylı suretleri) ibraz etmesi zorunludur. Kesin kayıt sırasında belgelerin asıllarını veya noter tasdikli örneklerini ibraz edemeyen enstitümüze online olarak başvuru bilgileriyle, alınan belgeler arasında farklılıklar bulunan adayların kesin kayıt işlemi yapılmaz, gerçek dışı bilgilere göre kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin kayıtları silinir.

4- Kesin kayıt takvimi içerisinde kayıtlarını yaptırmayan asil listedeki adaylar bu haklarını kaybetmiş sayılırlar.

5- Kayıt hakkı kazanıp da kesin kayıt dönemi içerisinde kayıt yaptırmayan adayların yerine, bir defaya mahsus olmak üzere, 19.07.2019 tarihinde boş kalan kontenjanlar yayınlanacak olup; yedek adaylar 22.07.2019 tarihinde kesin kayıt yaptırabilecektir. (Yedek kontenjanı olmayan programlar için yedek kayıt işlemi yapılmayacaktır.)

Ek: Lisansüstü Yerleştirme Sonuçları

Doktora Programları İçin Gerekli Belgeler

Tezli Y. Lisans Programları İçin Gerekli Belgeler

Tezsiz Y. Lisans Programları İçin Gerekli Belgeler

Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

Lisans ve Y. Lisans Transkripti (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonuç belgesi

T.C. Kimlik Kartı (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonuç belgesi

Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (Yabancı Dil Şartı Olan Programlar İçin)

Askerlik durum belgesi (Erkek Öğrenciler İçin)

Yabancı Dil Sınav sonuç belgesi

T.C. Kimlik Kartı (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

Son altı (6) ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.

T.C. Kimlik Kartı (Aslı ve 1 adet fotokopisi)

Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

Son altı (6) ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

* Belgelerin asıl nüshaları enstitümüze ibraz edildikten sonra ilgili belgenin fotokopisi alınarak aslı geri verilecektir.

sbe 19-20 güz