2019-2020 Akademik Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Öğretim) Yedek Kayıt Duyurusu

23/07/2019 17:47:59 - 23/07/2019 17:47:59 - 31545 Okunma

2019-2020 Güz Dönemi Enstitümüz Tezsiz Yüksek lisans programları kapsamında aşağıdaki tabloda boş kalan kontenjan sayısı ve yedek listeden çağrılan adayların sayısı belirtilmiş olup,  24-25-26 Temmuz 2019 tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında ilgililerin yedek listedeki sıralamalarına bakılmaksızın kesin kayıtları alınacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Önemli Hatırlatmalar:

• Kesin Kayıt İşlemleri enstitümüz öğrenci işleri biriminde yapılmaktadır.
  • Adres: Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) Kırklareli/Merkez
  • Adaylar Öğrenim Ücretlerini, enstitümüz öğrenci işleri birimine geldikten sonra kendilerine verilecek olan öğrenci numarasıyla birlikte Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ve/veya ATM’lerinden ödeyeceklerdir.
  • Dönem Öğrenim Ücreti 1.750,00 TL dir.
  • Başvuru Sonuçları İçin (Tıklayın)

Program Adı

Boş Kalan Kontenjan Sayısı

Yedek Listeden Çağrılan Aday Sayısı

İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Öğretim)

35

Yedek Listedeki tüm adaylar

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Öğretim)

29

Yedek Listedeki tüm adaylar

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler:

1

Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

2

Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

3

Yurtdışından Mezun Olanların Yükseköğretim Kurulundan Almış Oldukları Denklik Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

4

Kimlik Kartı (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

5

2 adet vesikalık fotoğraf

6

Askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı)

7

Askerlik İşlemleri Başvuru Formu (Tıklayın)
  • Aslı istenilen belgelerin fotokopisi enstitümüzce onaylandıktan sonra asılları geri verilecektir.
Tezsiz Yedek Kayıt