Sosyal Bilimler Enstitüsü 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuruları

03/01/2020 09:11:33 - 26/12/2019 13:50:39 - 21323 Okunma

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Enstitümüz Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvurular Ek'te sunulmuş olan başvuru ve kayıt kılavuzunda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilecek hususlar:

• Başvurular online olarak yapılacaktır.
  • Online başvuru esnasında, sisteme ".jpeg" formatında vesikalık bir fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir.
  • Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra başvurunun onaylanıp onaylanmadığı, Enstitü Başvuru Sistemi’ne kayıt olunan e-posta adresinden kontrol edilmelidir.

Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sbe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Ek: