Uzaktan Öğretim Bütünleme Sınavları Duyurusu

07/01/2020 12:16:26 - 07/01/2020 15:34:35 - 18136 Okunma

2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Bütünleme Sınavları 11 Ocak 2020 (Cumartesi) tarihinde saat 14:30' da toplamda 1 oturum şeklinde yapılacaktır.

Sınav Yeri: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

Oturum Bilgileri:

İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans

Önemli Hatırlatmalar:

• Final sınavlarına girmeyen veya final sınavlarında başarısız olan tüm öğrencilerimiz bütünleme sınavlarına girebileceklerdir.
  • Bir dersten başarılı sayılabilmek için o dersin başarı notunun 65 (CC) ve üzeri olması gerekmektedir.
  • Proje aşamasına geçilebilmesi için genel ağırlıklı not ortalamasının en az 2,50 olması gerekmektedir.
  • Sınav salonuna sınav saatinden en geç 15 dakika sonra gelen adaylar sınava alınacak olup daha sonra gelen öğrenciler hangi sebeple olursa olsun sınava alınmayacaklardır.
  • Sınav süresi boyunca Cep Telefonlarının “KAPALI” konumda tutulması gerekmektedir.
sbe uzaktan büt