Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Lider Araştırma Kaynakları Ile Literatür Tarama Teknikleri Webinar Duyurusu

28/04/2020 13:57:04 - 28/04/2020 13:57:04 - 11278 Okunma

WEBİNAR                 : Lider Araştırma Kaynakları ile Literatür Tarama Teknikleri

FAKÜLTE/MYO        :Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi,  Mimarlık Fakültesi,  Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi,  Fen Bilimleri Enstitüsü,  Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Lüleburgaz ve Pınarhisar Meslek Yüksek Okulları

Hedef Katılımcılar: Akademik Personel, Doktora ve Yüksek Lisan Öğrencileri                   

ACM, IGI Group, Sage, Springer Nature, Taylor & Francis, Wiley gibi dünyanın önde gelen yayıncılarından derlenmiş 2,300’den fazla tam metin yayın içeren bir koleksiyona erişiminiz olduğunu biliyor muydunuz? Mühendislik, uygulamalı bilimler ve teknoloji alanlarına özel bu değerli kaynaklar içerisindeki dergilerden 700’e yakını Web of Science ya da Scopus içerisinde indekslenmektedir.

Ayrıca, kütüphanemizin dünyanın önde gelen yayıncılarından 500,000 eKitap içeren koleksiyonundan istediğiniz eKitapları online olarak okuyabileceğiniz gibi bilgisayaranızı PDF olarak kaydedibilirsiniz ya da ödünç alabilirsiniz.

Hem bu içeriğe nasıl erişebileceğinizi görmek hem de arama/tarama yöntemleri, arama ve dergi hatırlatmaları oluşturma gibi pratik özellikler ile nasıl zaman ve enerji kazanabileceğinizi öğrenmek için seminere davetlisiniz.

İsteyenler için seminer sonunda Rosetta Stone dil eğitim aracına dair de içerik ve erişim bilgisi paylaşılacaktır.

Tarih: 28 Nisan 2020, Salı

Saat: 15:30 – 16:30

Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz.

 

 

webinar

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.