Lider Politicalscience Complete Ile Education Source Webinar Duyurusu

28/04/2020 13:59:10 - 28/04/2020 13:59:10 - 14148 Okunma

WEBİNAR      : Lider PoliticalScience Complete ile Araştırmalarınıza Değer Katın

FAKÜLTE/MYO        :İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Babaeski, Lüleburgaz, Vize Meslek YüksekOkulu

Hedef Katılımcılar: Akademik Personel, Doktora ve Yüksek Lisan Öğrencileri

Kendi alanında en itibarlı dergilere tam metin erişim imkanı sağlayan Political Science Complete, siyaset bilimi, kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler araştırmacılarının 1 numaralı kaynağıdır. Dünya çapında bir bakış açısına sahip bu kapsamlı veri tabanı, modern politik konulara geniş bir çerçeveden ışık tutmaktadır. İçerdiği 700’e yakın tam metin dergi ve farklı doküman türleri ile eşsiz bir içerik sunar.

Ayrıca, kütüphanemizin dünyanın önde gelen yayıncılarından 500,000 eKitap içeren koleksiyonundan istediğiniz eKitapları online olarak okuyabileceğiniz gibi bilgisayaranızı PDF olarak kaydedibilirsiniz ya da ödünç alabilirsiniz.

Hem bu içeriğe nasıl erişebileceğinizi görmek hem de arama/tarama yöntemleri, arama ve dergi hatırlatmaları oluşturma gibi pratik özellikler ile nasıl zaman ve enerji kazanabileceğinizi öğrenmek için seminere davetlisiniz.

İsteyenler için seminer sonunda Rosetta Stone dil eğitim aracına dair de içerik ve erişim bilgisi paylaşılacaktır.

Tarih: 29 Nisan 2020, Çarşamba

Saat: 10:00 – 11:00

Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan

WEBİNAR: Lider Education Source ile Eğitim Bilimleri Araştırmalarınıza Değer Katın

FAKÜLTE/MYO        :Fen Edebiyat Fakültesi,Teknik Bilimler Fakültesi,Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu,Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Lüleburgaz, Babaeski, Pınarhisar, Vize Meslek Yoksekokullar

Hedef Katılımcılar: Akademik Personel, Doktora ve Yüksek Lisan Öğrencileri

Eğitim bilimleri araştırmacıları için özel olarak tasarlanan Education Source veri tabanı, dünyanın en prestijli ve hakemli eğitim dergileri koleksiyonunu sunar. Arşiv kapsamı 1880’lere kadar uzanan bu eşsiz veri tabanı binlerce dergiye tam metin erişim sağlamaktadır.

Tam metin içerik:

• 2.000+ tam metin akademik dergi (Örnekler: Educational Leadership, Child Development, Education Digest , eLearning and Software for Education , American Journal of Educational Studies, American Journal on Intellectual and Developmental Disabilities, Education Today)
  • 530+ tam metin kitap ve monograf
  • 2.500+ eğitim ile ilgili konferans bildirisi
  • ERIC’te indekslenen 900’e yakın tam metin dergi,
  • Türkiye kaynaklı eğitim bilimleri dergileri ve daha birçok kaynak

Tarih: 29 Nisan 2020, Çarşamba

Saat: 11:30 – 12:30

Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz.

webinar