Sosyal Bilimler Enstitüsü 2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü Başvurulari ( Güncelleme 16.09.2020)

16/09/2020 18:39:55 - 25/09/2020 14:24:36 - 83728 Okunma

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRMESİNDE  BİLİM VE MÜLAKAT SINAVI YAPILMAYACAKTIR.  BAŞVURU TAKVİMİ,DEĞERLENDİRME VE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR. ( GÜNCELLEME TARİHİ 16.09.2020)

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Sosyal  Bilimler Enstitüsü lisansüstü programlarına başvurular, “Lisansüstü Programlar için Başvuru ve Kayıt Kılavuzu” nda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Öğrenci adaylarının, başvuru işlemine başlamadan önce başvuru kılavuzunu dikkatlice okumaları önem arz etmektedir.

Başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilecek hususlar:

• T.C. Uyruklu adayların başvuruları çevrimiçi ortamda yapılacaktır.
  • Çevrimiçi başvuru esnasında, sisteme “.jpeg” formatında vesikalık bir fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediği durumlarda başvurular kabul edilmemektedir.)
  • Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra başvurunun onaylanıp onaylanmadığı, Enstitü Başvuru Sistemi’ne kayıt olunan e-posta adresinden kontrol edilmelidir.

Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle Enstitümüz e-posta adresiyle (sbe@klu.edu.tr) vasıtasıyla bizimle iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU

Başvuru Öğrenci Alımı Kılavuz