Tez Aşamasinda Bulunan Öğrencilerimize Ek Süre Verilmesi Hakkinda Duyuru

17/06/2020 14:46:38 - 22/06/2020 14:46:38 - 9556 Okunma

10.06.2020 tarihli Resmi Gazete yayınlanan Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin “Yükseköğretim kurumları tarafından, afet ve salgınlarda tez aşamasındaki lisansüstü eğitim öğrencilerine talepleri halinde bir dönem, afet veya salgının aşamasına göre tekrar başvurmaları durumunda bir dönem daha olmak üzere en fazla iki dönem ek süre verilebilir” hükmü uyarınca ek süre  talep edecek  TEZ AŞAMASINDAKİ öğrencilerimize bir dönem ek süre verilecektir.

Ek süre talep etmek isteyen öğrencilerimizin aşağıda  yer alan formu doldurup imzalı bir şekilde en geç 17.07.2020 mesai bitimine kadar sbe@klu.edu.tr adresine e-mail yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

EK SÜRE TALEP FORMU

ek süre