2016-2017 Akademik Yili Lisansüstü Programlara Yerleşen Öğrencilerin Kesin Kayit İşlemleri

12/08/2016 09:41:49 - 12/08/2016 11:26:35 - 3453 Okunma

Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Yerleştirme Sonuçları http://klubsis.klu.edu.tr/ adresinde açıklanmıştır. ilgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen evraklarla 22 Ağustos - 26 Ağustos 2016 tarihlerinde Şahsen ve/veya Noter vekaleti ile kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İlgililere ilanen duyurulur.

Tezli Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler:
1-  Lisansüstü Ön Kayıt Formu (Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra online başvuru sisteminden alınacak olan form, imzalı)
2-  Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
3- Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
4- Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi Çıktısı
5- Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
6- Askerlik durum belgesi (Erkek Öğrenciler İçin)
7- Hizmet Belgesi (Herhangi bir Yükseköğretim Kurumunda Araştırma Görevlisi ve/veya ÖYP Kapsamında görev yapanlar getireceklerdir.)
8- 5 adet vesikalık fotoğraf

Doktora Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler:
1-  Lisansüstü Ön Kayıt Formu (Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra online başvuru sisteminden alınacak olan form, imzalı)
2- Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
3- Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
4- Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
5- Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi Çıktısı
6- Yabancı dil durumunu belirtir belge
7- Nüfus cüzdanı (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
8- Askerlik durum belgesi (Erkek Öğrenciler İçin)
9- Hizmet Belgesi (Herhangi bir Yükseköğretim Kurumunda Araştırma Görevlisi ve/veya ÖYP Kapsamında görev yapanlar getireceklerdir.)
10-  5 adet vesikalık fotoğraf

SBE KESİN KAYIT 16-17