Tezli Yüksek Lisans Yedek Kayitlari

29/08/2016 15:45:04 - 29/08/2016 15:51:52 - 1532 Okunma

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programında 5 Adet Kontenjan Boş Kalmış olup, I. yedek listedeki öğrenci kayıtları 31 Ağustos 2016 - 01 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. I. Yedek öğrenci kayıtları sonunda programda boş kontenjan kalması durumunda 02 Eylül 2016 tarihinde II. Yedek Listede Bulunan Öğrencilerin Kaydı alınacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

SIRA NO

ADI SOYADI

1.YEDEK

Soner DAĞLI

I.YEDEK LİSTE

2.YEDEK

Erkan ADIYAMAN

3.YEDEK

Osman Can AYAZ

4.YEDEK

Ahmet FİLİZ

5.YEDEK

Taha ALABAŞOĞLU

6.YEDEK

Hakan KESKİN

II.YEDEK LİSTE

7.YEDEK

Halil Yücel GÜNGÖR

Önemli Açıklamalar:

•  I. Yedek öğrenci kaydında asil listedeki öğrenciler, II. Yedek öğrenci kayıtlarında ise asil listedekiler ve birinci yedek listesindeki öğrenciler kayıt yaptıramaz.
  • Lisansüstü ilan metnindeki mezuniyet not koşulunu sağlamadığı halde lisansüstü kontenjanlara başvuran adaylar listelerde kayıt hakkı kazansa dahi kesin kayıtları alınmayacaktır.

Tezli Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler:
1-  Lisansüstü Ön Kayıt Formu (Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra online başvuru sisteminden alınacak olan form, imzalı)
2-  Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
3- Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
4- Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi Çıktısı
5- Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
6- Askerlik durum belgesi (Erkek Öğrenciler İçin)
7- Hizmet Belgesi (Herhangi bir Yükseköğretim Kurumunda Araştırma Görevlisi ve/veya ÖYP Kapsamında görev yapanlar getireceklerdir.)
8- 5 adet vesikalık fotoğraf
sbe klu