Tezsiz Yüksek Lisans (İö) Ve Uzaktan Öğretim Başvuru Sonuçları Ve Kesin Kayıt İşlemleri

25/08/2017 18:58:54 - 25/08/2017 12:37:58 - 7572 Okunma

Enstitümüz İkinci Öğretim ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Yerleştirme Sonuçları http://klubsis.klu.edu.tr/ adresinde ve aşağıdaki listelerde açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen gerekli evraklarla 5-6 Eylül 2017 tarihlerinde Şahsen ve/veya Noter vekâleti ile kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. İlan Metnimizin Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuru Şartları Başlıklı 6. Maddesi "Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Yaptıran öğrenci sayısı 25 (yirmi beş) kişinin altında kalırsa o program açılmaz." hükmü gereği, ilgili programlara kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısının 25 kişinin altında kalması durumunda program açılmayacak olup, adayların yatırmış oldukları öğrenim ücretleri kendilerine iade edilecektir.

İlgililere İlanen Duyurulur

Başvuru Sonuçları:

İnsan Kaynakları Yönetimi (İÖ) Tezsiz Yüksek Lisans

İnsan Kaynakları Yönetimi (Uzaktan Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans

İşletme (İÖ) Tezsiz Yüksek Lisans

Turizm İşletmeciliği (Uzaktan Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans

1. 2. ve 3. DÖNEMLER DÖNEM BAŞI OLMAK ÜZERE :   1.750,00 TL

Adaylar Öğrenim Ücretlerini; 104-49549817-5004 nolu Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Hesabına T.C Kimlik Numaraları ile Birlikte Yatırılacaktır.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler:

1

Lisansüstü Ön Kayıt Formu (Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra online başvuru sisteminden alınacak olan form, imzalı)

2

Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

3

Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

4

Yurtdışından Mezun Olanların Yükseköğretim Kurulundan Almış Oldukları Denklik Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

5

Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

6

5 adet vesikalık fotoğraf

7

Öğrenim Ücreti (Banka Dekontu)

8

Askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı)

9

Askerlik İşlemleri Başvuru Formu (Tıklayın)

10

Askerlik İşlemleri Beyanı (Tıklayın)

• Aslı istenilen belgelerin fotokopisi enstitümüzce onaylandıktan sonra asılları geri verilecektir.
sbe tezsiz uzaktan