21/12/2017 10:49:25 - 21/12/2017 10:49:25 - 1692 Okunma

2017-2018 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Final Sınavları 06 Ocak 2018 (Cumartesi) tarihinde saat 14:00' de toplamda 1 oturum şeklinde yapılacaktır.

Sınav Yeri: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

Oturumun saat ve ders bilgileri ekli dosyalarda program bazlı olarak yer almaktadır.

Ekler:

Önemli Hatırlatmalar:

• İlan edilen tarihte final sınavına katılmayan öğrenciler, mazeretlerini belgeleyerek 08 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar bir dilekçe ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne başvuru yapmalıdır. Aksi takdirde herhangi bir mazereti olmaksızın final sınavına katılmayan öğrenciler için bütünleme sınavları yapılmayacaktır.
  • Ara Sınav, Ödev vb. en az birini yerine getiren öğrenciler final sınavlarına girebileceklerdir.
  • Sınav salonuna sınav saatinden en geç 15 dakika sonra gelen adaylar sınava alınacak olup daha sonra gelen öğrenciler hangi sebeple olursa olsun sınava alınmayacaklardır.
  • Sınav süresi boyunca Cep Telefonlarının “KAPALI” konumda tutulması gerekmektedir.

uzaktan eğitim sbe