Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Başvuruları

Bilim ve Mülakat Sınav Sonuçlarının İlanı: 16 Ağustos 2021

Kesin Kayıt Tarihleri: 17-20 Ağustos 2021

Yedek Adayların İlanı: 24 Ağustos 2021

Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına başvurular, (2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi) aşağıdaki linkte verilen “Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzu”nda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Aday öğrencilerin başvuru sürecinden önce, kılavuzda belirtilen başvuru koşulları, başvuru süreci ve kesin kayıt işlemlerine yönelik “Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt Kılavuzu”nu dikkatlice okumaları önem arz etmektedir.

Başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilecek hususlar:

- Tüm başvurular çevrimiçi ortamda Enstitü Başvuru ve Kayıt Sistemi üzerinden yapılacaktır.

- Çevrimiçi başvuru esnasında, sisteme “.jpeg” formatında vesikalık/biyometrik bir fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediği durumlarda başvurular kabul edilmemektedir.)

NOT: Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına başvuru ve kesin kayıt işlemi tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için "sbe@klu.edu.tr" adresine e-mail göndermeniz, sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

BAŞVURU ve KAYIT KILAVUZU

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU SİSTEMİ