17/09/2024 09:59:17 - 17/09/2024 09:59:17 - 649 Okunma

2024-2025 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında kesin kayıt hakkı kazanan değerli öğrencilerimiz, kesin kayıt işlemleri tamamlanmadan ders kaydı yapılamamaktadır.

Bu nedenle 17 Eylül 2024 tarihinde kesin kayıt işlemlerinizi Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden yaptıktan sonra http://kluposta.klu.edu.tr adresinden kurumsal öğrenci e-posta adresinizi alıp daha sonra Öğrenci Bilgi Sisteminden ders kaydı yapmanız gerekmektedir.

• Çevrimiçi kesin kayıt basamakları için lütfen tıklayınız.
  • Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

1-Kesin Kayıt için istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 14 Ekim 2024 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

2-Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimiz, başvuru sistemine girip "başvuru belgesinin sol üst kısmında" yer alan öğrenci numarasıyla 12.000,00 TL tutarındaki öğrenim ücretini, Ziraat Bankası ATM'lerinden ya da Ziraat Bankası İnternet Şubelerinden yatırarak ödeyebilirler.

3-Ödeme işleminizi yaptıktan sonra başvuru sistemine girip çevrimiçi kayıt işlemini tamamlamayı lütfen unutmayınız.

Program Adı

Yedek Listeden Kayıt Yapacak Aday Sayısı

İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans (UÖ)

Yedek 40 ve Yedek 50 (dahil) arası

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler (Türk Öğrenciler İçin):

Lisansüstü Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayın)

Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı

Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.

2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf

Tezli ve Tezsiz Y. Lisans ve Doktora

Adres Bilgisi: Kayalı Kampüsü Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü KIRKLARELİ/MERKEZ

II. YEDEK KAYIT DÖNEMİNDE KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER