Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Sbe Tarihçe

 

 

 

Kırklareli Üniversitesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü

 

 

Tarihçe

 

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2010 yılında, 5662 sayılı Kanun ile kurularak eğitim öğretim, araştırma ve topluma katkı alanlarında, Üniversitemizin kurumsal misyon ve vizyonu doğrultusunda hizmet üretmeye devam etmektedir.

 

Üniversitemizin vizyonu doğrultusunda sürekli değişen dünya koşullarına uyum sağlayabilen, küresel, ulusal ve yerel düzeyde sosyal ve çevresel sorunlara duyarlı, sahip oldukları ilgi ve yetenekleri ile bulunduğu bilim alanının teorik pratik bilgi ve becerilerini bir arada kullanabilen araştırmacı uzmanlar yetiştirmektir. Bunun için ise ulusal ve uluslararası yükseköğretim standartlarında eğitim-öğretim, araştırma ve topluma katkı sunma boyutunda kaliteli hizmet sunmak için değişim ve yeniliğin tüm imkânlarına açık olma ve bu imkanlardan da sürekli yararlanmayı önemsiyoruz.

 

Enstitümüzde 2023 yılı itibariyle, doktora düzeyinde 10, tezli yüksek lisans düzeyinde 22, tezsiz yüksek lisans düzeyinde 3, uzaktan tezsiz yüksek lisans düzeyinde ise 9 aktif programımız bulunmaktadır. Toplam 44 lisansüstü programı bulunmaktadır. 2023 yılında 3 yeni lisansüstü programı açıldı.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.