Dönem Projesi Sunumu ve Teslimi İşlemleri

DÖNEM PROJESİ SUNUM ve TESLİMİ İŞ-İŞLEMLERİ

1-Dönem projelerini tamamlamış olan öğrencilerimizin, dönem projelerinin intihal taraması için danışmanlarıyla irtibata geçmeleri gerekmektedir.

2-İntihal taraması "TURNITIN" intihal tespit programı kullanılarak danışman tarafından yapılacak olup, öğrencilerimizin dönem projesi teslim başvurusunda bulunabilmesi için çıkan intihal oranının alıntılar hariç %15 veya alıntılar dâhil %30 ve altında olması gerekmektedir.

3-İntihal oranı alıntılar hariç %15 veya alıntılar dâhil %30 ve altında olması durumunda öğrencinin ve danışmanının;

a. “SBE.FR.002-Dönem Projesi İntihal Raporu Uygunluk Yazısı”,

b“ENO.FR.026-Sınav Tarihi Tebliğ Form”larının doldurulması ve ekine de intihal sonucunun ve tezin word ya da pdf halinin yer aldığı sayfanın eklenerek gerekli imzaların tamamlanması ve enstitüye teslim edilmesi gerekmektedir.

4-Öğrenci, belirlenen tarihte Dönem Projesinin sunumunu yapar. Sunum sonrasında başarılı olan öğrencilerin;

a. “ENO.FR.049-Yüksek Lisans Dönem Projesi Değerlendirme Formu”,

b. “ENO.FR.050-Yüksek Lisans Dönem Projesi Teslim Formu”,

c. “1 adet elektronik ortamda (CD/DVD) Dönem Projesi”,

d. “ENO.FR.012-İlişik Kesme Belge”lerinin doldurulması ve https://obs.klu.edu.tr/oibs/kariyer/ adresinden gerekli bilgilerin girilerek alınacağı Mezun Bilgi Sistemi çıktçıktılarının imzalanarak enstitüye teslim edilmesi halinde, en erken 15 (on beş) en geç 1 (bir) ay içerisinde mezuniyet işlemleri tamamlanır.

Not: Belirtilen formların elektronik ortamda doldurulması ve çıktısının alınması gerekmektedir. Elle doldurulan formlar işleme alınmamaktadır.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü