09/10/2024 09:32:51 - 09/10/2024 09:32:51 - 162 Okunma

19-21 Eylül 2024 tarihlerinde Arnavutluk’un Tiran şehrinde “Tourism in the Grip of Climate Crisis” ana temasıyla düzenlenen  ve  Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rengin AK’ın Kongrenin Başkanlık görevini ve  Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL’ün Kongre Düzenleme Kurulu Üyesi olarak yeraldığı III..Uluslararası Finans, Ekonomi ve Sürdürülebilirlik Politikalar Kongresi’ne (ICOFESP) Kırklareli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

Danışmanlığını Doç. Dr. Mehtap DEMİR’in yaptığı Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler ABD Yüksek Lisans Öğrencilerinden Zeliha Aleyna ASLANTEKİN “İklim Değişikliğine Bağlı Olarak Kadın ve Kız Çocuklarına Yönelik Artan Şiddet” ve Sinem YAŞAR “Yeşil Ekonomiye Geçişte İnsan Odaklı Yaklaşımlar: İşçi Haklarının Korunması”, danışmanlığını Prof. Dr. Kadriye Eylem ÖZKAYA LASSALLE’nin yaptığı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ABD Yüksek Lisans Öğrencisi Yahya Barış İNAÇ ise  “2000 Sonrası Turizm Politikalarının Sürdürülebilir Turizm İlkeleri İle Uyumu: Kırklareli Bağevleri Örneği” konularında  tebliğ sunmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz Uluslararası Kongreye Katıldı