Sosyal Bilimler Enstitüsü 2018-2019 Güz Dönemi Uzaktan Öğretim Tezsiz Y. Lisans Programlarına Başvurular

11/07/2018 14:41:23 - 28/06/2018 12:37:28 - 5608 Okunma

Değerli Öğrenci Adaylarımız,

2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvurular Ek'te sunulmuş olan başvuru ve kayıt kılavuzunda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Ek:

Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Lisansüstü Online Başvuru Sistemi

Enstitü Başvuru Sistemi Kullanım Kılavuzu

Sosyal Bilimler Enstitüsü Tanıtım Kitapçığı

Önemli Not:

• Adayların, Online Başvuru Esnasında Sisteme vesikalık bir fotoğraf yüklemesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediğinde başvurunuz kabul edilmeyecektir.)
  • Adaylar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerinden kontrol etmelidirler.
  • Değerli öğrenci adaylarımız, online başvuru ve kesin kayıt işlemleri sırasında yaşadığınız problemler için öncelikle sbe@klu.edu.tr adresine e-posta atarak iletişime geçmeniz gerekmektedir. Başarılar dileriz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

sbe uzaktan tezsiz