İnsan Kaynaklari Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programi Yerleştirme Sonuçlari Ve Kesin Kayit İşlemleri

19/08/2016 12:31:02 - 19/08/2016 12:31:02 - 2777 Okunma

İnsan Kaynakları Yönetimi (İ.Ö) Tezsiz Yüksek Lisans Programına Yerleştirme Sonuçları http://klubsis.klu.edu.tr/ adresinde açıklanmıştır. ilgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen gerekli evraklarla 22-26 Ağustos 2016 tarihlerinde Şahsen ve/veya Noter vekaleti ile kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. İlan Metnimizin Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuru Şartları Başlıklı 6. Maddesi "Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Yaptıran öğrenci sayısı 30 (otuz) kişinin altında kalırsa o program açılmaz." hükmü gereği kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısının 30 kişinin altında kalması durumunda program açılmaycak olup, adayların yatırmış oldukları öğrenim ücretleri kendilerine iade edilecektir.

İlgililere İlanen Duyurulur

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENİM ÜCRETİ

1. 2. ve 3. DÖNEMLER DÖNEM BAŞI OLMAK ÜZERE :   1.650,00 TL

Adaylar Öğrenim Ücretlerini 104-49549817-5004 nolu Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Hesabına T.C Kimlik Numaraları ile Birlikte Yatırılacaktır.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler:
1-  Lisansüstü Ön Kayıt Formu (Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra online başvuru sisteminden alınacak olan form, imzalı)
2-  Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
3- Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
4- Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
5- Askerlik durum belgesi (Erkek Öğrenciler İçin)
6- 5 adet vesikalık fotoğraf
7- Öğrenim Ücreti (Banka Dekontu)

SBE KLU