Dönem Projesi Teslimleri Hk.

11/01/2017 14:01:50 - 11/01/2017 14:01:50 - 1080 Okunma

Tezsiz yüksek lisans programı öğrencilerinin Proje sunumu ve Proje teslimi işlemleri 09 Ocak - 17 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihten sonra 03 Mart 2017 tarihine kadar ilgili süreç devam edecek olup, öğrencilerin belirtilen tarihe kadar projelerini teslim edebilmeleri için, 13 -17 Şubat 2017 tarihleri arasında bahar dönemi için kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirmesi gerekecektir.

Proje teslim süreciyle ilgili iş ve işlemler aşağıda sunulmuştur.

İlgililere duyurulur.

Öğrenci ve Danışmanlarının Yapması Gereken İşlemler:

1- Öğrencilerin tamamlamış oldukları dönem projelerini şekil ve şart açısından uygunluğunun kontrolü için 1 adet spiral ciltli dönem projesini enstitüye getirmeleri gerekmektedir.

2- Şekil ve Şart açısından enstitümüzce uygun bulunan dönem projeleri, "SBE-PA-4- TEZSİZ DÖNEM PROJESİ TESLİM FORMU" ve "SBE-ABD-7- SINAV TARİHİ TEBLİĞ FORMU"yla enstitüye teslim edilir.

3- Öğrenciler, Dönem Projelerini Proje Danışmanının belirlediği gün, yer ve saatte öğretim elemanlarına, alanın uzmanlarına ve lisansüstü öğrencilere açık bir şekilde dönem projesi sunumunu gerçekleştirir.

4- Dönem Projesi Danışman tarafından başarılı ve/veya başarısız şeklinde değerlendirilerek  "SBE-PA-3- TEZSİZ DÖNEM PROJESİ DEĞERLENDİRME FORMU" ile enstitüye yazılı olarak bildirilir.

sbe tezsiz