Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 Güz Dönemi Lisansüstü Programlara Başvuru Kılavuzu

11/08/2017 10:36:20 - 11/08/2017 10:36:20 - 12051 Takip

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

2017-2018 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlara başvurular Ek'te sunulmuş olan başvuru ve kayıt kılavuzunda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Ek: Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Lisansüstü Online Başvuru Sistemi

Önemli Not:

• Adayların, Online Başvuru Esnasında Sisteme .jpeg formatında vesikalık bir fotoğraf yüklemesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediğinde başvurunuz kabul edilmeyecektir.)
  • Adaylar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerinden kontrol etmelidirler.
  • Değerli Öğrenci Adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sbe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlgilerinize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

sbe