(İö) Ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Yedek Kayıtları

08/09/2017 22:29:29 - 08/09/2017 22:29:29 - 3048 Okunma

Enstitümüz İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programında 33 Adet Kontenjan, Turizm İşletmeciliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programında 31 Adet Kontenjan Boş Kalmış olup, klubsis.klu.edu.tr adresinde ve internet sayfamızda ilan edilmiş olan Yedek listelerde adları bulunan öğrenci adaylarının 11 Eylül 2017 - 12 Eylül 2017 tarihleri arasında listelerdeki sıralamalarına bakılmaksızın Kesin Kayıtları alınacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Not: Kayıtlar; Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ'de Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri Biriminde Yapılmaktadır.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

1. 2. ve 3. DÖNEMLER DÖNEM BAŞI OLMAK ÜZERE :   1.750,00 TL

Adaylar Öğrenim Ücretlerini; 104-49549817-5004 nolu Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Hesabına T.C Kimlik Numaraları ile Birlikte Yatırılacaktır.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler:

1

Lisansüstü Ön Kayıt Formu (Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra online başvuru sisteminden alınacak olan form, imzalı)

2

Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

3

Transkript (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

4

Yurtdışından Mezun Olanların Yükseköğretim Kurulundan Almış Oldukları Denklik Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

5

Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

6

5 adet vesikalık fotoğraf

7

Öğrenim Ücreti (Banka Dekontu)

8

Askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı)

9

Askerlik İşlemleri Başvuru Formu (Tıklayın)

10

Askerlik İşlemleri Beyanı (Tıklayın)

• Aslı istenilen belgelerin fotokopisi enstitümüzce onaylandıktan sonra asılları geri verilecektir.
sbe tezsiz uzaktan