Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 Bahar Dönemi Lisansüstü Programlara Başvuru Kılavuzu

16/01/2018 16:51:00 - 17/01/2018 16:51:00 - 26484 Okunma

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlara başvurular Ek'te sunulmuş olan başvuru ve kayıt kılavuzunda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Ek: Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Lisansüstü Online Başvuru Sistemi

Önemli Not:

• Adayların, Online Başvuru Esnasında Sisteme vesikalık bir fotoğraf yüklemesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediğinde başvurunuz kabul edilmeyecektir.)
  • Adaylar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerinden kontrol etmelidirler.
  • Değerli öğrenci adaylarımız, online başvuru ve kesin kayıt işlemleri sırasında yaşadığınız problemler için öncelikle sbe@klu.edu.tr adresine e-posta atarak iletişime geçmeniz gerekmektedir. Başarılar dileriz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

sbe klu