Uzaktan Öğretim Final Sınavları (Güncellendi)

25/05/2018 14:42:36 - 28/05/2018 14:42:36 - 779 Okunma

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Final Sınavları 02 Haziran 2018 (Cumartesi) tarihinde saat 14:00' de toplamda 1 oturum şeklinde yapılacaktır.

Sınav Yeri: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

Oturumun saat ve ders bilgileri ekli dosyalarda program bazlı olarak yer almaktadır.

Ekler:

Önemli Hatırlatmalar:

• Ara Sınav, Ödev vb. en az birini yerine getiren öğrenciler final sınavlarına girebileceklerdir.
  • Sınav salonuna sınav saatinden en geç 15 dakika sonra gelen adaylar sınava alınacak olup daha sonra gelen öğrenciler hangi sebeple olursa olsun sınava alınmayacaklardır.
  • Sınav süresi boyunca Cep Telefonlarının “KAPALI” konumda tutulması gerekmektedir.

sbe