26/12/2019 17:03:19 - 28/12/2019 17:03:19 - 19261 Okunma

2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Final Sınavları 28 Aralık 2019 (Cumartesi) tarihinde saat 14:30' da toplamda 1 oturum şeklinde yapılacaktır.

Sınav Yeri: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

Oturum Bilgileri:

İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans

Önemli Hatırlatmalar:

• Programlara kayıtlı tüm öğrencilerimiz final sınavına girebileceklerdir. (Ara sınava katılamayan öğrencilerimiz de dahil olmak üzere.)
  • Final sınavlarına girmeyen veya final sınavlarında başarısız olan öğrenciler bütünleme sınavlarına girebileceklerdir.
  • Bir dersten başarılı sayılabilmek için o dersin başarı notunun 65 (CC) ve üzeri olması gerekmektedir.
  • Proje aşamasına geçilebilmesi için genel ağırlıklı not ortalamasının en az 2,50 olması gerekmektedir.
  • Sınav salonuna sınav saatinden en geç 15 dakika sonra gelen adaylar sınava alınacak olup daha sonra gelen öğrenciler hangi sebeple olursa olsun sınava alınmayacaklardır.
  • Sınav süresi boyunca Cep Telefonlarının “KAPALI” konumda tutulması gerekmektedir.

sbe klü uzaktan final

Bilgi Yönetim Sistemi