Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisinin Yeni Sayısı Yayımlandı

01/07/2021 15:01:13 - 01/07/2021 15:01:13 - 1242 Okunma

 

 

 

Enstitümüz Sosyal Bilimler Dergisinin

Yeni Sayısı Yayımlandı

 
 

Enstitümüz bünyesinde yayımlanan Sosyal Bilimler Dergisinin Haziran-2021 sayısı, tasarım, içerik alanları, yazım kuralları, editöryal ekip ve süreçler ile birlikte yeniden tasarlandı. İnsanlığın zamandaki kadim yolculuğunun birikimleri ile dergimiz de, geleceğin belirsizliğine ışık olabilecek yeni sorulara kaynak oluşturan araştırma edimleriyle, sosyal bilimlerin engin deryasına küçücük damlacıklar nispetinde de olsa soru işaretlerini taşımaya devam edecektir.

Dergimizin bu sayısında, dil bilim, edebiyat, ekonomi, felsefe, sosyoloji ve turizm alanlarından araştırma ve eser incelemelerini içeren 8 yayın ile gerçekliğin bağlamsal derinliklerine kavramsal yapılarla yeni soru işaretleri sunmaktadır. Bunun için dergimize katkı sunan değerli yazarlarımıza teşekkür ederim.

Dergimizin gerek yeni yüzü gerek yayın politikasının oluşmasında emeği geçen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e, Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. Muharrem EKŞİ’ye, Editöryal Ekibimize, Yayın ve Bilim Kurulu Üyelerimize, bu sayıya zaman ayırarak emek harcayıp yayınlarımıza değer katan Alan Editörlerimiz ve Hakemlerimize, baskı ve dizin için çaba sarf eden Üniversitemiz personeline en içten şükranlarımı sunuyorum.

Sonraki sayılarımızda, gerçeklik ve zihnin enginliklerine yeni soru işaretleri taşıyan araştırmalarda buluşmak içtenliğiyle….

 

Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ 

Dergi Baş Editörü

 

 

 

 Yeni Sayımıza Ulaşmak için

  

 

   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
sosyal bilimler dergisi SBE KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.