Enstitümüz Lisansüstü Eğitim Başvurulari Hakkinda Önemli Duyuru

ADAY ÖĞRENCİLERE DUYURU!

Lisansüstü Eğitim Başvuru Süreçleri Hakkında

Değerli Aday Öğrencilerimiz,

05 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Enstitümüz lisansüstü eğitim başvurularına göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Bu yoğun ilgi ve talep sürecinde, sorularınızı telefon üzerinden iletmeniz durumunda aşırı yoğunluk ve teknik sorunlara neden olmaktadır.

Bu sebeple aday öğrencilerimizden gelen soru ve taleplerin çoğunun cevabı, Enstitümüz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda olabilmektedir.

Bunun için aday öğrencilerimizin ilk aşamada Enstitümüz Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu inceledikten sonra cevap bulamadıkları sorularını, sizlere daha hızlı bir şekilde hizmet verilebilmesi için sbe@klu.edu.tr adresine e-posta olarak göndermenizi önemle rica ederiz.

İyi günler dileriz.