2021-2022 Güz Yarıyılı Ii. Yedek Kayıt İşlemleri

25/08/2021 18:03:40 - 25/08/2021 18:04:33 - 1973 Okunma

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Enstitümüz lisansüstü programları kesin kayıt işlemleri tamamlanmış bulunmaktadır. Aşağıda yer alan tabloda lisansüstü programların boş kontenjan sayıları belirtilmiş olup, ilgili lisansüstü programların yedek listesinde yer alan kayıt yaptıracak adayların sayısı belirtilmiştir.

Lisansüstü programlara yedek listeden kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar 26 Ağustos 2021 tarihinde 08:30-17:00 saatleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, Enstitü Müdürlüğü’nde kayıt alınmayacaktır.

Çevrimiçi kesin kayıt basamakları için tıklayınız.

Önemli Notlar

1-Kesin Kayıt için istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 10 Eylül 2021 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

2-Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimiz, başvuru sistemine girip "başvuru belgesinin sol üst kısmında" yer alan öğrenci numarasıyla 2.625,00 TL tutarındaki öğrenim ücretini, Ziraat Bankası ATM'lerinden ya da Ziraat Bankası İnternet Şubelerinden yatırarak ödeyebilirler.

3-Ödeme işleminizi yaptıktan sonra başvuru sistemine girip çevrimiçi kayıt işlemini tamamlamayı lütfen unutmayınız.

Program Adı Kontejan Türü Boş Kalan Kotenjan Sayısı Yedek Listeden Kayıt Yapacak Aday Sayısı
İnsan Kaynakları Tezsiz Y. Lisans (UÖ) Alan İçi 25 Yedek 34 ve Yedek 53 Arası
Kamu Diplomasisi Tezsiz Y. Lisans (UÖ) Alan İçi 28 Yedek 35 ve Yedek 52 Arası

Başvuru Sonuçları:

Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başvuru ve Yerleştirme Sonuçları

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

1. Lisansüstü Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayın)
  2. Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı (Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.)
  3. Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 Adet Fotokopi)
  4. Lisans Transkript Belgesi (1 Adet Fotokopi)
  5. T.C. Kimlik Kartı (1 Adet Fotokopisi)
  6. 2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf