2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Bilim Ve Mülakat Sınav Sonuçları İle Kesin Kayıt İşlemleri

14/01/2022 10:23:33 - 17/01/2022 10:23:33 - 4290 Okunma

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tezli yüksek lisans ve doktora programlarına başvuruda bulunmuş adayların bilim (yazılı) ve mülakat sınav sonuçları aşağıdaki listede ve enstitü başvuru sisteminde açıklanmıştır.

İlgili programlar için kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar 17 Ocak (00:00) - 20 Ocak 2022 (23:59) tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm Kayıtlar çevrimiçi (online) olarak yapılacak olup, Müdürlüğümüzde kayıt alınmayacaktır.

Çevrimiçi Kesin Kayıt Basamakları İçin Tıklayınız

Ek: Sınav ve Yerleştirme Sonuçları (Tıklayınız)

Önemli Notlar

1- Kayıt hakkı kazanıp kesin kayıt dönemi içerisinde kayıt yaptırmayan adayların yerine, 21 Ocak 2022 tarihi itibariyle boş kalan kontenjanlar ile ilgili duyuru yayınlanacaktır.

2-Kesin Kayıt için aşağıda istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 17 Şubat 2022 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

Lisansüstü Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayın)

Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı

Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.

KVK Mevzuatı Uyarınca Kesin Kayıt ve Öğrenim Süreci Aydınlatma Metni İmzalı

Tezli Y. Lisans ve Doktora

Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 Adet Fotokopi)

Tezli Y. Lisans ve Doktora