09/05/2022 19:40:50 - 09/05/2022 19:40:50 - 275 Okunma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI" etkinliklerinin 36 ncısı bu yıl 10-12 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

10 Mayıs 2022 Salı günü T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat BİLGİN ile Kamu Kurum/Kuruluşları, STK'lar ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla ATO CONGRESIUM KONGRE MERKEZİNDE açılış programı düzenlenecektir.

"Sosyo-Ekonomik Boyutu ile İş Sağlığı ve Güvenliği" olarak belirlenen ana tema çerçevesinde planlanan oturumlar ise 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. 36. İSG Haftası programına ait detaylara ve etkinlik kayıt sistemine https://isghaftasi.csgb.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI

Bilgi Yönetim Sistemi