Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Dönem Proje Sunumlari Ve Evrak Teslimi

28/06/2022 15:21:05 - 28/06/2022 15:21:05 - 982 Okunma

Üniversitemiz Senatosunun 9 Mart 2022 tarihli, 130 sayılı Toplantısının 17 numaralı kararına binaen TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE TESLİMİ VE PROJE SUNUMLARI,  30 Haziran 2022 tarihine kadar uzatılmıştır. Öğrencilerimizin projelerini belirtilen tarihe kadar sunmaları ve danışmanlar tarafından gerekli evrakların sbeproje@klu.edu.tr adresine 30 Haziran 2022 (dahil) tarihine kadar  gönderilmesi gerekmektedir. Danışmanlar tarafından belirtilen tarihten sonra gönderilen evraklar değerlendirmeye alınmayacak olup belirtilen tarihten sonra sunulan projelerde başarısız sayılacaktır.

Hangi evrakların Enstitüye teslim edileceği "https://sbe.klu.edu.tr/Yardimci_Sayfalar/1103-donem-projesi-sunumu-ve-teslimi-islemleri.klu" adresinde yer almaktadır. 

İlgili linkte yer alan son 3 evrağın öğrenci tarafından, 30 Haziran 2022 tarihinden sonraki bir ay içerisinde, bizzat Enstitüye getirilmesi gerekmektedir.

Değerli öğrencilerimize ilanen duyurulur.

 

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ

Tezsiz yüksek lisans diploması

MADDE 46 – (1) Kredili derslerini ve dönem projesini başarıyla tamamlayan öğrenci, dönem projesi sunumunu takip eden bir ay içinde proje yazım kılavuzuna uygun olarak hazırlamış olduğu dönem projesini elektronik ortamda kaydedilmiş olarak taşınabilir bellek/diskte enstitüye teslim eder ve enstitü yönetim kurulu kararı ile tezsiz yüksek lisans diploması almaya hak kazanır.

PROJE SUNUMLARI VE EVRAK TESLİMİ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.