Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Yatay Geçiş Başvuru Ve Değerlendirme Sonuçlari

07/09/2022 17:30:10 - 07/09/2022 17:30:18 - 930 Okunma

2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü programları için yatay geçiş başvurusunda bulunmuş adayların sonuçları Kırklareli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve 2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Başvuru ve Kayıt kılavuzundaki esaslar çerçevesinde değerlendirilerek aşağıdaki listede ve enstitü başvuru sisteminde açıklanmıştır.

İlgili programlar için kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar aşağıda istenen belgeleri 12 Eylül - 15 Eylül 2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ELDEN Enstitüye teslim etmelidir.

Sonrasında Kesin kayıt işlemlerini Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak gerçekleştireceklerdir.

Kesin kayıt işlemini gerçekleştiren öğrencilerimizin; 12 Eylül - 16 Eylül 2022 (23:59) tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden DERS KAYIT işlemlerini yapması gerekmektedir. Lütfen kesin kayıt işleminizi gerçekleştirdikten sonra ders kaydı yapmayı unutmayınız.

12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında Ders kayıt işleminizi tamamladıktan sonra muaf olmak istediğiniz dersler için yapmanız gereken işlemlere ve ilgili mevzuata ulaşmak için lütfen tıklayınız.

 

Çevrimiçi Kesin Kayıt Basamakları İçin Tıklayınız

 

Ek: Değerlendirme Sonuçları (Tıklayınız)

 

Önemli Notlar

1-Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

-Yatay Geçiş Başvuru Formu,

-Bir alt öğrenimine ait diploma veya mezuniyet belgesi (Yeminli noter tercümanı tarafından Türkçeye tercüme edilmiş olmalı),

-Lisans ve/veya yüksek lisans eğitimini Yurt Dışında tamamlayanların Yükseköğretim Kurulu’ndan almış oldukları “Diploma Tanıma ve/veya Diploma Denklik Belgesi”,

-ALES sonuç belgesi çıktısı,

-YDS veya YÖKDİL (Sosyal Bilimler Alanı) sonuç belgesi çıktısı (Yabancı dil puan şartı aranan programlar için),

-Öğrenci Belgesi ve Not Döküm Belgesi ,

-Disiplin cezası almadığına dair belge,

 

YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.