Tez Savunma Öncesi Ve Sonrasi Yapilmasi Gereken İşlemleri

08/12/2022 15:47:43 - 08/12/2022 15:47:43 - 1255 Okunma

Değerli öğrencilerimiz,

Tez savunma öncesi ve sonrası yapılacak işlemlere sbe.klu.edu.tr adresinde, öğrenci sekmesi altında yer alan Tez Savunması Öncesi ve Sonrası Yapılacak İşlemler'den ulaşabilirsiniz.

Tez savunma öncesi Enstitüye iletilmesi gereken jüri belirleme formu ve sınav tarihi tebliğ formlarının Enstitümüze EBYS üzerinden gönderilmesi için son tarih 16 Aralık 2022'dir.

Tez savunma tebliğ formlarında tez savunma için belirlenebilecek son tarih 30 Aralık 2022'dir.

Formların son gönderim tarihinden sonra gelen form olması halinde işleme alınmayacağı hususu ve son savunma tarihinden sonra tez savunması yapılmasının da akademik takvim gereği mümkün bulunmadığı hususu ilanen duyurulur.

Tezin başarıyla savunulması sonrasında tezin word ve pdf halinin danışman öğretim üyesi tarafından, sbe@klu.edu.tr adresine gönderilmesi ve tez hakkında son intihal raporunun uygun çıkması ve tez şablonunda/şeklinde Enstitümüz tarafından değişiklik yapılması talebinin olmaması halinde, tezin baskıya teslim edilmesi önem arz etmektedir.

Tez Savunma Sınavı