Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Doktora Ve Tezli Yüksek Lisans Programları, 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Bilim Ve Mülakat Sınavı Sonuçları Ve Kesin Kayıt Yapmaya Hak Kazanan Listesi

27/01/2023 14:44:17 - 01/02/2023 14:44:17 - 2613 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuru ve Yerleştirme Sonuçları ile Doktora Programları aşvuru ve Yerleştirme Sonuçları aşağıdaki listede açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar, 30 Ocak 2023 - 01 Şubat 2023 tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (Online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm Kayıtlar, çevrimiçi (online) yapılacak olup, Müdürlüğümüzde şahsen kayıt alınmayacaktır.

Çevrimiçi Kesin Kayıt Basamakları İçin Tıklayınız

 

Önemli Notlar

1-Kesin Kayıt için aşağıda istenen gerekli belgeler, kargoyla veya elden 28 Şubat 2023 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar, kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Yönetmelik gereği, kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

2-Sorularınızı https://ogrdestek.klu.edu.tr adresimizden iletebilirsiniz.

İlanen duyurulur.

ENSTİTÜ BAŞVURU SİSTEMİ 

(30 Ocak 2023 tarihinden itibaren aktif olacaktır)

Tezli Yüksek Lisans Programları Bilim ve Mülakat Sınavı ve Yerleştirme Sonuçları (Tıklayınız).

Doktora Programları Bilim ve Mülakat Sınavı ve Yerleştirme Sonuçları (Tıklayınız).

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

  1. Lisansüstü Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayın)
  2. Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı (Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.)
  3. T.C. Kimlik Kartı (1 Adet Fotokopisi) 
  4. 2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf

 

Adres Bilgisi: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

 

DERS KAYIT İŞLEMLERİ VİDEOSU

 

DERS KAYIT VİDEOSU

 

Not-1:  Başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenim hakkı kazanan öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti tutarları: 21.07.2022 tarihli ve 31905 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair 5874 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı”nın 6’ncı maddesinin “Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken tekrar girdiği sınav sonucuna göre başka bir yükseköğretim kurumuna yerleşen öğrenciler, kayıt yaptıracakları yükseköğretim programına ait katkı payı/öğrenim ücretine tabi olur” hükmü doğrultusunda, bir yükseköğretim programına kayıtlı olup Enstitümüze kayıt yaptırmış olan öğrencilerden ilgili programa ait katkı payı/öğrenim ücreti alınır.

 

Yukarıdaki hüküm doğrultusunda birden fazla üniversitede/programda (AÖF dâhil) kaydı olan öğrenciler katkı payı/öğrenim ücretini ödemek zorundadırlar. 

Ödeme, Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden öğrenci numarası ile gerçekleştirilebilmektedir. Ödeme işlemi gerçekleşmeden ders kayıt işlemleri yapılamamaktadır.

 

Ders kayıt işlemleri linki:https://obs.klu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx(30 Ocak 2023 tarihi itibariyle aktif olacaktır)

Bilim ve Mülakat Sınavı Sonuçları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.