Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Yabanci Uyruklu Öğrenci Başvuru Sonuçlari

27/01/2023 19:00:10 - 27/01/2023 19:00:10 - 1513 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuru ve Yerleştirme Sonuçları aşağıdaki listede açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan adayların işlemleri, 30 Ocak 2023 - 01 Şubat 2023 tarihleri arasında Enstitümüz öğrenci işleri biriminde gerçekleştirilecektir. 

Öğrencilerin, kesin kayıt için gerekli olan belgelerin aslının ibraz ederek gerekli kontroller yapıldıktan sonra belgelerinin birer fotokopisini Enstitü Öğrenci İşleri Birimine bırakmaları gerekmektedir. Enstitü Öğrenci İşleri Birimi, fotokopilerin üzerine “aslı görülmüştür” kaşesini basıp imzalayacak ve asılları öğrencilere geri verecektir.

Kesin kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile teslim edilen belgeler arasında tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıtlı olsalar da kayıt oldukları programdan ilişikleri kesilecektir.

Kesin Kayıt Yapmaya Hak Kazanan Öğrenci Listesi (Tıklayınız)

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Kesin kayıtta teslim edilecek belgeler ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Yabancı Uyruklu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.