2022-2023 Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuruları: Ii. Yedek Kayıtlar

03/02/2023 15:04:21 - 03/02/2023 15:04:21 - 970 Okunma

2022-2023 Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuruları: II. Yedek Kayıtlar

02/02/2023 10:20:14 -  02/02/2023 10:20:14 -  332 Okunma

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Enstitümüz lisansüstü programları kesin kayıt işlemleri tamamlanmış bulunmaktadır. Aşağıda yer alan tabloda lisansüstü programların yedek listesinde yer alan kayıt yaptıracak adayların sayısı belirtilmiştir.

Lisansüstü programlara yedek listeden kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar 03 Şubat 2023 (bugün) tarihinde 09:30-17:15 saatleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, Enstitü Müdürlüğü’nde kayıt alınmayacaktır.

2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında kesin kayıt hakkı kazanan değerli öğrencilerimiz, kesin kayıt işlemleri tamamlanmadan ders kaydı yapılamamaktadır.

Bu nedenle lütfen kesin kayıt işlemlerinizi Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden yaptıktan sonra http://kluposta.klu.edu.tr adresinden kurumsal öğrenci e-posta adresinizi alıp daha sonra Öğrenci Bilgi Sisteminden ders kaydı yapmanız gerekmektedir.

• Çevrimiçi kesin kayıt basamakları için lütfen tıklayınız.
  • Ders kaydı sürecine ise aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.
  • Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

DERS KAYIT VİDEOSU

Önemli Notlar

1-Kesin Kayıt için istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 28 Şubat 2023 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

2-Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimiz, başvuru sistemine girip "başvuru belgesinin sol üst kısmında" yer alan öğrenci numarasıyla 3000 TL tutarındaki öğrenim ücretini, Ziraat Bankası ATM'lerinden ya da Ziraat Bankası İnternet Şubelerinden yatırarak ödeyebilirler.

3-Ödeme işleminizi yaptıktan sonra başvuru sistemine girip çevrimiçi kayıt işlemini tamamlamayı lütfen unutmayınız.

Program Adı

Yedek Listeden Kayıt Yapacak Aday Sayısı

Eğitim Programları ve Öğretim Tezsiz YL (UÖ)

Yedek 9 ve Yedek 12 arası

İnsan Kaynakları Tezsiz YL (UÖ)

Yedek 33 ve Yedek 57 arası

Başvuru Sonuçları:

Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başvuru ve Yerleştirme Sonuçları

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

Lisansüstü Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayın)

Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı

Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.

T.C. Kimlik Kartı (1 Adet Fotokopisi)

Tezli Y. Lisans ve Doktora

2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf

Tezli Y. Lisans ve Doktora