2023-2024 Eğitim Öğretim Yili Güz Yariyili Bilim Ve Mülakat Sinav Sonuçlari

13/09/2023 17:30:05 - 13/09/2023 17:30:15 - 4987 Okunma

Kırklareli Üniversitesi

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları Bilim ve Mülakat Sınav Sonuçları

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Programları ile Doktora Programları bilim ve mülakat sınav sonuçları aşağıdaki listede açıklanmıştır.

Tezli Yüksek Lisans Programları Bilim ve Mülakat Sınavı ve Yerleştirme Sonuçları (Tıklayınız).

Doktora Programları Bilim ve Mülakat Sınavı ve Yerleştirme Sonuçları (Tıklayınız).

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar, 14-15 Eylül 2023 tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (Online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm Kayıtlar, çevrimiçi (online) yapılacak olup, Müdürlüğümüzde şahsen kayıt alınmayacaktır.

Çevrimiçi Kesin Kayıt Basamakları İçin Tıklayınız

1-Kesin Kayıt için aşağıda istenen gerekli belgeler, kargoyla veya elden 30 Eylül 2023 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

2- Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar, kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Yönetmelik gereği, kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

3-Sorularınızı https://ogrdestek.klu.edu.tr adresimizden iletebilirsiniz.

İlanen duyurulur.

Enstitü Kesin Kayıt Sistemi

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

Lisansüstü Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayın)

Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı (Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.)

T.C. Kimlik Kartı (1 Adet Fotokopisi)

2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf

Adres Bilgisi: Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

DERS KAYIT İŞLEMLERİ VİDEOSU

DERS KAYIT VİDEOSU

Not-1:  Başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenim hakkı kazanan öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti tutarları: 15 Temmuz 2023 tarihli ve 32249 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2023-2024 Eğitim-Öğretim YılındaYükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları veÖğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair 7384 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı”nın Kayıt Sildirme Halinde Yapılacak İşlemler başlıklı 15 maddesinde "Kayıt yaptırıp kendi isteğiyle kaydını sildiren öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücretleri geri ödenmez" hükmüne binaen kendi isteğiyle kayıt yapan öğrencilerin öğrenim ücretleri iade edilememektedir.

Yukarıdaki hüküm doğrultusunda birden fazla üniversitede/programda (AÖF dâhil) kaydı olan öğrenciler katkı payı/öğrenim ücretini ödemek zorundadırlar.

Ödeme, Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden öğrenci numarası ile gerçekleştirilebilmektedir. Ödeme işlemi gerçekleşmeden ders kayıt işlemleri yapılamamaktadır.

02 - 06 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ders kayıt işlemlerinizi tamamlamak için lütfen tıklayınız.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİLİM VE MÜLAKAT SINAV SONUÇLARI