Lisansüstü Programlarda Erasmus Hareketlilikleri Ve Kurumlararası Anlaşmalar Etkinliği

11/12/2023 13:38:28 - 11/12/2023 13:38:28 - 625 Okunma

Lisansüstü Programlarda Erasmus Hareketlilikleri ve Kurumlararası Anlaşmalar

Üniversitemiz lisansüstü düzeyindeki programlarında Erasmus hareketlilikleri ve kurumlararası anlaşmaları arttırmaya yönelik, enstitülerimiz anabilim dallarındaki programların mevcut durumunun Üniversitemizin eğitimde uluslararasılaşma politikası kapsamında değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda lisansüstü düzeyinde uluslararası işbirliklerinin geliştirilmesi için anabilim dallarımız tarafından yürütülmesi gereken süreçlere ilişkin Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Billimleri Enstitüsü ile Erasmus Koordinatörlüğü işbirliğinde 15.12.2023 tarihinde saat 11:00’da MS Teams üzerinden anabilim dallarımızın başkanları ve Erasmus Porgramı Koordinatörleri ile toplantı yapılacaktır.

Erasmus değişim programları SBE FBE SABE Erasmus Koordinatörlüğü