Enstitülerimiz Lisansüstü Programlarında Uluslarasılaşma Toplantısı Gerçekleştirildi

15/12/2023 20:28:33 - 15/12/2023 20:28:33 - 544 Okunma

Enstitülerimiz Lisansüstü Programlarında Uluslarasılaşma Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Enstitüleri ve Erasmus Koordinatörlüğü işbirliği ile 15.12.2023 tarihinde MS Teams üzerinden enstitü ana bilim dalı başkanları ve Erasmus Koordinatörleri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantı enstitülerimizde programlar bazında uluslararasılaşmayı sağlayarak eğitimin niteliğini geliştirme, öğrencilerimizin çok boyutlu bir öğrenme sürecini deneyimlemelerine yönelik, mevcut durum nedir? neler yapılabilir? nasıl bir eylem oluşturulabilir? teması etrafında yürütüldü. Toplantıya Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hale KARAYER, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Demet TOPAL KOÇ, ana bilim dalları başkanları ve Erasmus Koordinatörleri katıldı. Toplantı, Erasmus Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Rüveyda ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Rahmi AKINCIOĞLU ve Öğr. Gör. M. Emre KAN'ın sunumlarının ardından soru-cevap bölümü gerçekleştirildi. Toplantı sonucunda karar olarak eylem planına temel oluşturmak için 15.01.2024 tarihine kadar tüm ana bilim dallarımızın bünyesindeki lisansüstü programlar için en az üç üniversite ile anlaşma sağlanmaları kararı verildi.

Kırklareli Üniversitesi SBE FBE SABE Uluslararasılaşma Erasmus Koordinatörlüğü

ERASMUS