2023-2024 Eğitim Öğretim Bahar Yariyilinda Bilim Ve Mülakat Sinavina Girmeye Hak Kazanan Öğrenci Listesi

13/02/2024 15:13:49 - 13/02/2024 17:00:46 - 1349 Okunma

Kırklareli Üniversitesi

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları Başvuru Sonuçları

Enstitümüz, 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı tezli yüksek lisans ve doktora programlarına 12 Şubat 2024 tarihi saat 23:59'a kadar  başvuruda bulunmuş ve başvuruları Enstitümüzce onaylanmış adayların tamamı, Kırklareli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği gereği; yazılı (bilim) ve mülakat sınavlarına girmeleri gerekmektedir. İlgili sınavlara girmeyen adaylar başarısız sayılacaktır.

Başvuru listesi, yazılı (bilim) ve mülakat sınavlarına ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Doktora Programları Bilim ve Mülakat Sınavlarına Girecek Adayların Listesi

Tezli Yüksek Lisans Programları Bilim ve Milakat Sınavlarına Girecek Adayların Listesi

Bilim ve Mülakat Sınav Tarihi ve Yer Bilgileri

Sorularınızı https://ogrdestek.klu.edu.tr adresimizden iletebilirsiniz.

Not: Birinci, ikinci ve üçüncü merkezi derslikler Üniversitemizin Kayalı Kampüsünde yer almaktadır.

Kırklareli İl merkezinden 1 numaralı minibüs hattı, her yarım satte bir kampüse servisler kalkmaktadır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILINDA BİLİM VE MÜLAKAT SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ