Ii. Yedek Kayit Döneminde Kayit Hakki Kazanan Öğrenciler

22/02/2024 17:33:42 - 22/02/2024 17:33:42 - 436 Okunma

II. YEDEK KAYIT DÖNEMİNDE KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Enstitümüz lisansüstü programları kesin kayıt işlemleri tamamlanmış bulunmaktadır. Aşağıda yer alan tabloda lisansüstü programların yedek listesinde yer alan kayıt yaptıracak adayların sayısı belirtilmiştir.

Lisansüstü programlara yedek listeden kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar 23 Şubat 2024 tarihinde 09:30-17:15 saatleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Yabancı uyruklu öğrencilerin kayıtları hariç, tüm kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, Enstitü Müdürlüğü’nde kayıt alınmayacaktır. Yabancı uyruklu öğrencilerin kayıt işlemlerini Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine gelerek yaptırmalıdır.

2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında kesin kayıt hakkı kazanan değerli öğrencilerimiz, kesin kayıt işlemleri tamamlanmadan ders kaydı yapılamamaktadır.

Bu nedenle 23 Şubat 2024 tarihinde kesin kayıt işlemlerinizi Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden yaptıktan sonra  http://kluposta.klu.edu.tr adresinden kurumsal öğrenci e-posta adresinizi alıp daha sonra Öğrenci Bilgi Sisteminden ders kaydı yapmanız gerekmektedir.

• Çevrimiçi kesin kayıt basamakları için lütfen tıklayınız.
  • Ders kaydı sürecine ise aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.
  • Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

DERS KAYIT VİDEOSU

Önemli Notlar

1-Kesin Kayıt için istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 30 Mart 2024 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

2-Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimiz, başvuru sistemine girip "başvuru belgesinin sol üst kısmında" yer alan öğrenci numarasıyla 7.500,00 TL tutarındaki öğrenim ücretini, Ziraat Bankası ATM'lerinden ya da Ziraat Bankası İnternet Şubelerinden yatırarak ödeyebilirler.

3-Ödeme işleminizi yaptıktan sonra başvuru sistemine girip çevrimiçi kayıt işlemini tamamlamayı lütfen unutmayınız.

Program Adı

Yedek Listeden Kayıt Yapacak Aday Sayısı

KAMU HUKUKU (İÖ) TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

Yedek 28 ve Yedek 38 (dahil) arası

FİNANS VE BANKACILIK (İÖ) TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

Yedek 17 ve Yedek 30 (dahil) arası

Başvuru Sonuçları:

Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başvuru ve Yerleştirme Sonuçları

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler (Türk Öğrenciler İçin):

Lisansüstü Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayın)

Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı

Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.

T.C. Kimlik Kartı (1 Adet Fotokopisi)

Tezli ve Tezsiz Y. Lisans ve Doktora

2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf

Tezli ve Tezsiz Y. Lisans ve Doktora