Enstitümüzde 13. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleşti

08/03/2024 18:43:39 - 08/03/2024 18:43:39 - 287 Okunma

Sosyal Bilimler Enstitüsü Bilimsel ve Sosyal Etkinlikler

Enstitümüzde 13. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleşti

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde  4-8 Mart 2024 tarihlerinde yürütülen  “Kırklareli Üniversitesi 13. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Enstitümüz Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı, Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programında planlanan "Tez ve Proje Deneyimleri Söyleşisi" etkiniliği gerçekleştirildi. Söyleşi etkinliği Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ moderatörlüğünde, tez konusunun seçiminde, konunun öğrencinin ilgisi ile bağlantısının yanında konunun özgünlük değeri vurgusu üzerine deneyim paylaşımı söyleşisi, Eğitim Programı ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı son dönem öğrencisi Rabia EROL'un tez döneminin ilk aşaması olarak tez konusunun seçimi sürecinde, seçtiği konunun kendisinin ilgisiyle bağlantısını, konuyu belirlerken yürüttüğü çalışmaları, belirlenen konuya bağlı tezi belirlenen takvim doğrultusunda yürütme ve projelendirme süreçleri deneyimlerini, programa kayıtlı öğrencilerle paylaştı. Deneyim paylaşımına bağlı soru-cevap etkinliği aşamasına geçildi. Teşekkür Belgesinin sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.

ebb tez deneyimi söyleşisi kariyer günleri