Yenilikçi bir dünya için Sosyal Bilimler Enstitüsü...
Sosyal Bilimler Enstitüsü

Danişman Ve Tez Konusu Belirleme Ve Değişikliği Talepleri

04/06/2024 09:35:04 - 04/06/2024 09:45:40 - 475 Okunma

Değerli öğrencilerimiz, Kırklareli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nin 20 inci maddesi uyarınca öğrenim görmüş olduğunuz programın birinci yarıyılının sonunda tez danışmanınızın belirlenmesi gerekmektedir. Bu nedenle 14 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar danışman belirleme formunu doldurularak, enstitü ana bilim dalı başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

Tez danışmanı değişikliği talebinde bulunmak için ise danışman değişiklik formunun doldurularak, eski ve yeni danışmanın onayını aldıktan sonra, 14 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar enstitü ana bilim dalı başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

Ayrıca öğrenim görülen programın ikinci yarıyılında bulunan öğrencilerin tez konularını belirleme talepleri ile daha önce tez konusu belirlemiş ancak değişiklik yapmak isteyen öğrencilerinde değişiklik talepleri için  tez adı ve konusu belirleme ve değişiklik formunu doldurarak, 14 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar enstitü ana bilim dalı başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

 

DANIŞMAN VE TEZ KONUSU BELİRLEME VE DEĞİŞİKLİĞİ TALEPLERİ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.