Lisansüstü Ve Lisans Öğrencileri İçin Proje Geliştirme Etkinliği

31/10/2023 13:40:00 - 31/10/2023 13:40:00 - 1447 Okunma

Kırklareli Üniversitesi

Lisansüstü ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Proje Geliştirme Etkinliği

Lisansüstü veya Lisans Düzeyinde Nasıl Proje Geliştirebilirim?

Üniversitemiz Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlükleriyle, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından 03 Kasım 2023 tarihi saat 10:30'da "Lisansüstü veya Lisans Düzeyinde Nasıl Proje Geliştirebilirim?" temalı etkinlik düzenlenecektir.

Bu etkinlik, ögrencilerimizin bir bilimsel araştırma projesi fikrinin nasıl belirlenmesi, projeyi geliştirme ve başvuru süreçlerinin nasıl yürütülmesi gerektiğine ilişkin bilgilendirmeyi ve daha önce proje yürüten öğrencilerimizin deneyimlerinin paylaşımını içermektedir.

Tüm öğrencilerimizin, üniversite hayatında kendi fikirlerini projelendirmeleri ve yeni bir şeyler üretmeyi deneyimlemeleri için belirtilen tarih ve saatte etkinliğe katılımlarını bekliyoruz.

Etkinlik Programı:

LİSANSÜSTÜ DÜZEYDE PROJE GELİŞTİRME