Lisansüstü Ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Proje Geliştirme Etkinliği Gerçekleştirildi

03/11/2023 14:33:05 - 09/11/2023 14:33:05 - 473 Okunma

Üniversitemiz, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü işbirliğinde, 03.11.2023 tarihinde saat 10.30'da, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hale KARAYER, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, ilgili Enstitülerin sekreterleri, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi temsilcilerinin katılımlarıyla Lisansüstü ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Proje Geliştirme Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Değerli emek ve katkıları için Üniversitemizin ilgili birim temsilcilerine ve katılımları için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Lisansüstü ve Lisans Öğrencilerine Yönelik Proje Geliştirme Etkinliği Gerçekleştirildi

PROJE ETKİNLİĞİ